Ons verhaal

SHARING
THE
#BIGGREENEGG


ONZE MISSIEGenesteld in het hart van Den Haag, op Denneweg 138, is Green Egg Restaurant de ultieme bestemming voor liefhebbers van barbecue. Bij ons draait alles om de iconische Big Green Egg bbq's, waarop we met passie en vakmanschap de meest smaakvolle gerechten bereiden.


Onze filosofie is eenvoudig: gebruik de beste ingrediënten, bereid ze met zorg en laat de unieke smaken van het grillen op een Big Green Egg tot leven komen. Of je nu een liefhebber bent van sappig rundvlees, mals varkensvlees, verse vis, sappige kip of verrukkelijke groenten, ons menu biedt voor elk wat wils.


Onze getalenteerde chefs zijn ware meesters op de Big Green Egg. Ze combineren ambachtelijke technieken met innovatieve smaakcombinaties om gerechten te creëren die je smaakpapillen zullen verwennen, onze menukaart heeft voor ieder wat wils.


Naast ons voortreffelijke eten bieden wij een gezellige en ontspannen sfeer. Ons restaurant is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden, familie of collega's. Of je nu komt voor een intiem diner, een feestelijke bijeenkomst of een zakelijke gelegenheid, wij zorgen ervoor dat je je welkom voelt en met een voldaan gevoel naar huis gaat.


Bij Green Egg Restaurant gaan we verder dan alleen geweldig eten. We hebben ook een zorgvuldig samengestelde drankenkaart om je culinaire ervaring compleet te maken.


Dus, als je op zoek bent naar een unieke barbecue-ervaring in Den Haag, kom dan naar Green Egg Restaurant op Denneweg 138. Laat ons je verwennen met onze heerlijke gerechten, bereid op de legendarische Big Green Egg bbq's. Reserveer nu en maak je klaar voor een smaakvol avontuur!


We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Green Egg Restaurant.